Ügyeletes gyógyszertár

Hospifarma Gyógyszertár Kazincbarcika Építők u. Az alkalmazás elsősorban GPS képes okostelefonokra van optimalizálva így állapítja meg a tartózkodási helyed hogy a legközelebbi gyógyszertárakat tudja listázni.


Eger Zalar Patika Cegere Door Handles Eger Decor

Gyógyszertárak nyitvatartása és ügyeleti rendje.

. A teljes országos lista itt érhető el. 929 Ft ÁFA 10. 1600 - 2100.

Ügyeletes gyógyszertárakat itt kereshet. 1 day agoTudatták hogy Németh Franciska a honlap ötletgazdája és elindítója ápolóként dolgozik egy budapesti kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán és ügyeletes munkanapjain szembesült azzal hogy a szülők sokszor csak több felesleges kitérő után találják meg a megfelelő szakorvost intézményt. Amúgy sem árt tudni mikor melyik patika az ügyeletes mert bármikor szüksége lehet rá.

Megyei ügyeleti adatok listázása. Hétfő Központi Gyógyszertár Budai út 20. Az ügyeletes gyógyszertár nyitva tartása.

Kígyó Gyógyszertár Jászberény Kossuth Lajos út 33. Az ügyeleti idő hétköznap és. Itt megtudhatja melyik gyógyszertár van nyitva éjjel-nappal.

Pécs városában a gyógyszertári ügyeletet tíz gyógyszertár látja el heti váltásban hétfő zárástól a következő hétfő nyitásig. 23365-568 Szerda Központi Gyógyszertár. 23365-568 Kedd Központi Gyógyszertár Budai út 20.

PatikaPlus Gyógyszertárkorábbi Pelikán Gyógyszertár Szolnok Ady Endre út 15. A mellékelt térképpel és gps linkkel könnyen. 06-79322-753 KÉSZENLÉTI REND Csak sürgős szükség esetén vehető igénybeügyeletes orvossal egyeztetett hívással.

Ügyeletes gyógyszertár térkép és útvonaltervező Az alábbi interaktív térkép segítségével könnyedén megtalálhatja az aktuálisan nyitva tartó patikákat és rögtön útvonalat is tervezhet a legközelebbi ügyeletes gyógyszertárhoz. 2200-tól másnap reggel 730-ig Szombaton. Megyei készenléti adatok listázása.

E mellett hétvégén szombat vasárnap és hétközi ünnepnapokon további gyógyszertárak másodikként tartanak ügyeletet. A legördülő menüben állítsa be hogy a lista több gyógyszertárat jelenítsen meg 10-100 gyógyszertár megjelenítése a térkép alatt bal oldalon vagy. Baja Szabadság út 28.

Calendula Gyógyszertár 9700 Szombathely Szelestey László u. Kerülethez közel eső ügyeletes gyógyszertárunk szeretettel várja éjjel-nappal ha bármi problémája adódott ha a környékbeli patikákban nem találja azt a terméket amit keres. 717 Ft ÁFA 16.

Ezen az oldalon találja a szombathelyi ügyeletes gyógyszertárat megtekintheti a jelenleg vagy a kért időpontban nyitva tartó gyógyszertárak listáját telefonszámát címét. Szombaton este 20 órától másnap reggel 8 óráig vasárnap este 20 órától másnap reggel 7 óráig. Ügyeletes gyógyszertár térkép és útvonaltervező Az alábbi interaktív térkép segítségével könnyedén megtalálhatja az aktuálisan nyitva tartó patikákat és rögtön útvonalat is tervezhet a legközelebbi ügyeletes gyógyszertárhoz.

Nyitvatartás Hétfő péntek 0730 1730 Szombat vasárnap zárva. Érd Megyei Jogú Város gyógyszertári ügyeleti beosztása a következő. 190 Ft Legújabb termékek 14.

Kossuth Gyógyszertár Jászberény Kossuth Lajos út 92. Abban az esetben ha nem ismerős a környéken útvonaltervező is segíti a gyógyszertár megtalálásában. Hétfőtől péntekig este 20 órától másnap reggel 7 óráig.

Ügyeletes gyógyszertár a közelben - GPS útvonaltervezéssel. Használja szűkítéshez a keresőmezőt térkép alatt jobb oldalon pl. Gyomaendrődi gyógyszertárak Gyógyszertár Gyógyszertári ügyelet Patika Állatgyógyszertár Hétköznapokon.

Weboldalunkon Budapesten és Magyarország 19 megyéjében kereshet részletesen gyógyszertárakat illetve elhelyezkedésüket megtekintheti a térképen. Önnek vagy hozzátartozójának sürgősen szüksége lehet egy gyógyszerre de már bezárt a közeli patika. Baja Ybl Miklós sétány 6.

Szent Istv n Patika 9021 Gy r Szent Istv n u. Az Újpesti 0-24 Gyógyszertár ügyeleti díj nélkül az év minden napján ünnepnapokon is 0-24 órában nyitva. 1700 - 2100 óráig Szombat.

1047 Budapest Attila utca 12-18. Budapest vagy a gyógyszertár neve. Mérleg Gyógyszertár Jászberény Bercsényi út 10.

Ügyeletes gyógyszertár a mai napon vagy adott napon. 016 Ft ÁFA 9. Ügyeleti idő után sürgős.

Regisztráció gyógyszertárak számára Gyors ingyenes. GPS helymeghatározás hiányában ha korszerű böngészőt használsz akkor az IP címed alapján. Ügyeletes patikánk hatalmas árukészletéből biztosítani tudjuk a.

Nyíregyháza Ügyeletes Gyógyszertár New Yorker Pólók Férfi Pólók - Férfi - Ruházat - Grosbasket Kiemelt ajánlatunk 13. A mai napon vagy adott napon. 866 Ft ÁFA 9.

488 Ft ÁFA 13.


Perche La Nimesulide Non E Ancora Stata Ritirata Dal Mercato Dei Farmaci Sono Diversi I Paesi In Cui I Farmaci A Base Di Farmacia Aspirina Schiarire I Capelli


Eye Doctors Optometrists And Ophthalmologists Ophthalmologist Optometrist Eye Doctor


Pin On Szemelyes


Xsmart Okos Kapucsengo Phone Electronic Products Electronics


Pin On Hasznos


Szervezz Rendezz Anyuka Fontos Telefonszamok Egy Helyen Letoltheto Lista Filofax Diy Planner Planning Printables


Levendula Virag 40g Herbaria Arcanum Gyogyszertar Es Webpatika Webaruhaz Webshop Plants


Pin By Horvath Zoltan On Hasznos In 2021


Valtozas A Gyogyszertar Nyitva Tartasaban Gaming Logos Letters Logos


Ugyeletes Gyogyszertarak Szeptember 14 20 Zala App Pharmacy Technician Healthcare Recruiting Pharmacy


Gyogyszertari Ugyelet Budapest Maine


Viprosal B Tepalas 75 G Tallinn Medicine Toothpaste

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel